Onze Magento webshops wordt gehost op betrouwbare servers (cluster, 10 geoptimaliseerde servers) en is 24/7 beschikbaar voor alle klanten. We maken gebruik van de nieuwste beveiligingstechnieken om de gegevens veilig te houden. De hosting kosten bedragen € 1125 per maand (alles 3 systemen), inclusief regelmatige backups van de website en database.
We houden van transparantie: naast de hostingkosten zijn er nog bijkomende kosten zoals verzendkosten (gemiddeld € 4,50 per bestelling), betalingsverwerking en marketing.

Onze marketingkosten (excl. klikkosten) bedragen momenteel € 250 per maand (per webshop), voornamelijk gericht op online advertenties en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Hierbij maken we vooral gebruik van Google Shopping advertenties. Ongeveer 15% van de omzet wordt besteed aan marketing, dus er is nog genoeg ruimte voor groei via marketplaces zoals Beslist, Sdeal en affiliates via Tradetracker.
We werken alleen met betrouwbare leveranciers die ons al jaren voorzien van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Hierdoor kunnen we onze klanten de beste deals bieden, terwijl we tegelijkertijd onze winstmarges bewaken.
Onze webshops worden voortdurend verbeterd om (potentiële) klanten nog beter van dienst te zijn. Dit gebeurt onder andere door een deskundige en attente klantenservice die streeft naar een reactietijd van 24 uur (op werkdagen).

We bieden regelmatig updates van de producten in onze webwinkel. Dagelijks wordt er nieuwe informatie geïmporteerd over prijzen, CDN afbeeldingen en voorraad (bij leveranciers). We hebben een eigen voorraadsysteem en ordersysteem naar de leverancier toe, en klanten krijgen geautomatiseerde updates over hun bestellingen voor maximale transparantie.
Er zijn nog volop mogelijkheden voor groei, zoals het betreden van de zakelijke markt, uitbreiden naar andere landen zoals Duitsland en Frankrijk, en verkopen via Bol.com en Amazon. Ook is social media marketing een optie die nog niet is benut. Dit zijn kansen voor snelle groei in omzet en winst.
Als je geïnteresseerd bent en meer informatie wilt of vragen hebt, neem dan direct contact met ons op. Wie weet word jij binnenkort de trotse eigenaar van je eigen succesvolle webshop!

We verkopen deze webshops omdat we na 12 jaar toe zijn aan nieuwe uitdagingen. Mede door gezondheidsredenen hebben we besloten deze webshops te verkopen. Om de webshops verder te laten groeien is meer tijd nodig, en dat is iets waar we momenteel onze aandacht niet aan kunnen besteden. Onze andere bedrijfstak heeft nu onze volledige aandacht nodig, vandaar de keuze voor verkoop van deze webshops.

Hosting per webshop

375 Maandelijks
  • Clusterhosting, SSL, CDN

Helloretail per webshop

250 Maandelijks
  • Automatische related products, nieuwe producten, cross sell en upsell

Auto-update API per webshop

125 Maandelijks
  • Auto update van producten, prijzen, categorie etc

Office365 mail account

39 Maandelijks
  • Office365 email account, prijs per email account (max 3 )

Op dit moment is er een voorraad van ongeveer 10.000 producten in ca. 4500 SKU’s. De totale inkoopwaarde is € 50.000 excl. BTW. Deze kan worden overgenomen. De voorraad staat in een voorraadsysteem dat met een barcode scanner kan worden beheerd. Stellingen en alles wat op onze locatie staat, is inbegrepe

  • www.kabel-mania.nl & www.kabel-mania.be: € 35.000 excl. BTW
  • www.gopro-mania.nl & www.gopro-mania.be: € 65.000 excl. BTW
  • www.i-mania.nl & www.i-mania.be & www.i-mania.eu: € 150.000 excl. BTW
  • Voorraad ter waarde van € 50.000 excl. BTW: € 25.000 excl. BTW Prijs voor alles samen (alle webshops en voorraad): € 225.000 excl. BTW. Hiermee krijg je gratis voorraad ter waarde van € 75.000 en een extra korting van € 25.000

    Heb je niet de mogelijkheid om deze investering in eens te doen dan kan een betaling in termijnen ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderstaand schema: Maandelijks termijn inclusief hosting, Auto-update API, Helloretail Eenmalige betaling € 25.000,00 5 jaar maandelijkse betaling € 5.000,00 excl BTW

De webshops kunnen ook per systeem worden overgenomen, en indien gewenst kunnen we ook de voorraad leveren.
Wij zullen verder bij overname een aantal uitgebreide instructievideo’s aanleveren met daarin alle functies en mogelijkheden. Daarnaast zal bij overname ondersteuning zijn vanuit ons van 4 weken 10 uur per week, waarin wij zorg dragen voor een soepele overgang.

Dus, waar wacht je nog op? Dit is dé kans om je eigen succesvolle webshop over te nemen en verder te laten groeien. Er liggen nog volop kansen en mogelijkheden om de omzet en winst te vergroten, zowel binnen Nederland en België als daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiding naar andere landen zoals Duitsland en Frankrijk, of het benutten van de zakelijke markt. Daarnaast zijn er nog volop kansen op het gebied van online marketing, zoals het inzetten van social media marketing en het gebruikmaken van marketplaces zoals Bol.com en Amazon.
Als je serieus geïnteresseerd bent en meer informatie wilt over de webshops, de voorraad of de financiële cijfers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan open voor al je vragen en zullen je zo goed mogelijk helpen bij het maken van de juiste keuze. En wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van je eigen succesvolle webshop!
Dit is een unieke kans om een reeds gevestigde en succesvolle webshop over te nemen en je eigen ondernemersdroom waar te maken. Profiteer van de ervaring en het harde werk dat al in deze webshops is gestoken en bouw verder op dit stevige fundament. Met de juiste inzet, motivatie en visie kun jij deze webshops naar nieuwe hoogten brengen en jouw eigen succesverhaal schrijven.
Neem dus vandaag nog contact met ons op en begin jouw eigen online avontuur met deze geweldige webshops. Wij kijken ernaar uit om van jou te horen en je te helpen bij het verwezenlijken van jouw zakelijke dromen.