Wij regelen al jouw unieke e-commerce oplossingen voor jouw haar salon en shop

Jevy.nl is een zeer veelzijdig IT bedrijf die tal van unieke e-commerce oplossingen aanbiedt. Wij bieden jou niet alleen de snelste en goedkoopste oplossing aan. Maar optimaliseren je e-commerce oplossing ook speciaal voor al jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

Zo kunnen wij jou ook voor jouw hair salon een afsprakensysteem aanbieden, waarmee je al jouw diensten of services perfect door de gebruiker zelf kan laten inplannen.

Daarnaast kun je hier ook simpel allerlei e-mail formulieren aan koppelen. Bijvoorbeeld om een order van haarproducten of een afspraak te bevestigen. Of om er heel handig jouw bedrijfs e-mail marketing aan te koppelen.

Waarom jij dit graag wilt toepassen

In de wereld van vandaag, en dan zeker als jouw bedrijf niet online werkzaam is, zul je al snel een groot aantal potentiële klanten mislopen. Dat geldt in principe voor elk bedrijf, maar vooral voor haar salons.

Want het is belangrijk om een professionele website te hebben om je haar salon succesvol te promoten. Zonder een effectieve aanwezigheid op het web is het immers een grote uitdaging om het merk, de producten en diensten van jouw haar salon aan potentiële klanten te presenteren.

Goed uitziende websites met klantvriendelijke functies stellen jou in staat om een succesvol merkimago in de online ruimte te krijgen. Een eersteklas hair salon website zou daarom zonder twijfels het volgende moeten hebben:

Een kwaliteitsontwerp. Het eerste dat jouw hair salon website nodig heeft, is een modern ontwerp dat bij je branding aansluit en de uitstraling van jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat onze ontwerper een responsief en passend ontwerp levert. Want de eerste indruk is bijzonder belangrijk.

De volgende weblinks van voorbeeld websites kunnen jou een goed idee geven hoe jouw toekomstige website er uit zou kunnen zien:

Jevy Web Development

Hoe dit allemaal te bereiken

Wij van Jevy.nl hebben een top team van programmeurs klaarstaan om dit allemaal mogelijk te maken! Plus er staat ook altijd speciaal voor jou gratis een project manager klaar om je van A tot Z in jouw online project te begeleiden.

Wij leveren WordPress websites en Woocommerce of Magento webshops. Het is daarbij belangrijk om te weten dat je bij Jevy.nl al voor 99 euro inclusief btw een WordPress website kunt kopen. Of als jij liever een Woocommerce of Magento webshop wilt, dan kan dat ook voor respectievelijk 149 en 249 euro.

De bovengenoemde mogelijkheden van een afsprakensysteem en/of e-mail formulieren functie zijn hier voor een meerprijs aan toe te voegen. En Jevy.nl heeft al voor 20 euro per uur exclusief btw allemaal andere interessante webshop oplossingen voor jou.

Het is daarbij zeker dat we altijd vaste prijzen, zonder verrassingen melden. En dat iedere website speciaal voor jou door onze specialisten op maat wordt gemaakt. Deze websites zijn ook allemaal mobiel plus tablet vriendelijk. En bij het invoeren van de juiste gegevens bovendien Google-vriendelijk. Plus de website plus domeinnaam blijven ook 100% jouw persoonlijk eigendom.

Professionele knowhow voor meer succes!

Jevy.nl is van alle markten thuis als het om e-commerce of andere webontwikkelingen gaat. Wij hebben hier niet alleen een jarenlange ervaring in, maar hebben zo ook een lange lijst van tevreden klanten opgebouwd. Er is meer info over al onze diensten op onze Jevy.nl website terug te vinden.

Of bel met +31 (0) 619 439 677 voor meer telefonische info. Of zend ons gewoon mailtje met al je vragen en wensen via info@jevy.nl

Vraag een offerte aan