Complete website voor je restaurant, snackbar, lunchroom, cafe, pizzaria, grillroom, broodjeszaak of hotel!

Jevy.nl is een zeer veelzijdig IT bedrijf die tal van unieke concepten en oplossingen aanbiedt. Wij bieden jou niet alleen de snelste en goedkoopste oplossing aan. Maar optimaliseren je website ook speciaal voor al jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

Zo kunnen wij jou ook voor jouw onderneming een reserveringssysteem aanbieden, waarmee je al jouw tafels online kan laten reserveren. Deze is natuurlijk volledig afgestemd op jou capaciteit, dus nooit overboekt. Je kan via het dashboard precies zien wie er boekt en deze reservering dan bevestigen, maar natuurlijk kan je ook handmatig zelf boekingen invoeren en aanpassen. Deze reserveringen komen binnen in de email en ook de gast krijgt natuurlijk een bevestiging.

Daarnaast is het heel simpel om je gerechten te laten bestellen, betalen en afhalen of te bezorgen. Alles volledig online, zonder extra kosten en vanuit 1 dashboard.

Werk je nu samen met Thuisbezorgd of een andere service die veel geld vraagt? Met je eigen website en bestel service kan je dit uitsparen. Je kan er simpel voor kiezen de eerste periode nog met hen samen te werken, maar na die periode de klanten op jouw eigen website te laten bestellen. Dit alles via smart marketing door bv een flyer bij de bestelling te voegen met daarop jouw website.

een afbeelding van een bakkerij

Waarom jij dit graag wilt toepassen

In de wereld van vandaag, en dan zeker als jouw bedrijf niet online werkzaam is, zul je al snel een groot aantal potentiële klanten mislopen. Dat geldt in principe voor elk bedrijf, maar vooral voor restaurants.

 

Want voor meer dan de helft van de potentiële klanten die jouw restaurant online onderzoeken voordat ze ernaartoe gaan. Heb jij niet alleen een eigen website nodig, maar heb je natuurlijk ook een geweldige en aantrekkelijke online plek voor promotie nodig.

 

Een eersteklas restaurant website zou daarom zonder twijfels het volgende moeten hebben:

Een eersteklas restaurant website zou daarom zonder twijfels het volgende moeten hebben:

Een up-to-date menu

Als iemand nog nooit eerder in jouw restaurant is geweest, dan is de kans groot dat het menu één van de eerste dingen is die ze op je website zoeken. Het is daarom zeer fijn om te weten dat je simpel zelf de teksten, prijzen en/of foto’s op jouw website kunt aanpassen. Zodat je alle mogelijkheden hebt om je menu en prijzen altijd up-to-date te hebben.

Online bestelmogelijkheid

De trend om online eten te bestellen is de afgelopen jaren explosief toegenomen. Je loopt dus absoluut omzet mis als jij geen gebruik van online bestellen maakt! Een eigen online bestelsysteem gebruiken, integreert jouw restaurant perfect met al je mogelijke verkoopopties.

Onze reserveringsopties

Als jij nog steeds enkel telefonische reserveringen aanneemt, dan is het nu een goed moment om ook een online reserveringsoptie toe te voegen. Hoewel sommige restaurants daar e-mails voor gebruiken, kan een boekingssysteem op jouw eigen website beter voor jou en je gasten zijn. Ze kunnen zo met één klik een reservering bevestigen, wat het proces prettig vereenvoudigt en je gasten een gemoedsrust schenkt.

Voldoende analyse mogelijkheden

Jouw website analysemogelijkheden is niet iets dat jouw klanten te zien krijgen. Maar is wel behoorlijk belangrijk. Als jij in jouw analyse rapportage bijvoorbeeld ziet dat je binnen één seconde bezoekers verliest nadat ze op jouw contactpagina hebben geklikt, dan kun je (in overleg met Jevy.nl) proberen iets op die webpagina aan te passen.

Neem contact op met informatie

Jouw contactpagina moet zonder meer het volgende weergeven: het telefoonnummer, adres en e-mailadres, plus jouw openingsuren. En als jij speciale diensten aanbiedt, zoals catering of speciale evenementen, dan kun je dat ook op jouw contactpagina vermelden.

Een kwaliteitsontwerp

Het eerste dat jouw restaurant website nodig heeft, is een modern ontwerp dat bij je branding aansluit en de uitstraling van jouw restaurant. Wij zorgen ervoor dat onze ontwerper een responsief en passend ontwerp levert. Want de eerste indruk is bijzonder belangrijk.

Links naar alle social media pagina’s

Jouw website moet natuurlijk links naar al je sociale media accounts hebben. Maar zorg er dan ook voor dat je ze bijhoudt! Want een account dat in weken of maanden geen activiteit heeft gezien, kan voor sommige potentiële gasten een grote rode vlag zijn!

Het bovenstaande geldt in veel gevallen op dezelfde wijze voor onder meer een pizzeria, lunchroom, shoarmazaak, broodjeszaak, frituur, snackbar, Chinees restaurant, snackbar, afhaal restaurant etc.

User Man met luidspreker die digitale promotie maakt, omringd door sociale media iconen die digitale strategie tonen

Hieronder een aantal voorbeelden die we gebruiken voor het realiseren van jouw website:

Professionele knowhow voor meer succes!

Jevy.nl is van alle markten thuis als het om e-commerce of andere webontwikkelingen gaat. Wij hebben hier niet alleen een jarenlange ervaring in. Maar hebben zo ook een lange lijst van tevreden klanten opgebouwd. Er is meer info over al onze diensten op onze Jevy.nl website terug te vinden.

Of bel met +31 (0) 619 439 677 voor meer telefonische info. Of zend ons gewoon mailtje met al je vragen en wensen via info@jevy.nl

Vraag een offerte aan