Persoon gebruikt een iPad met 'Online Marketing' en 'SEO Content

Over Ons

Vraag jij nu ook altijd af, waarom krijg ik zo weinig bezoekers van de zoekmachines?

Je hebt zoveel tijd en energie gestopt in je website, maar nog steeds ben je niet waar je wezen wilt. Je vult je belangrijkste zoektermen in bij google en vol hoop kijk je of je op die top 3 van de eerste pagina staat….helaas niet, verder naar beneden dan misschien?

 Nee ook niet, dan toch zeker wel op de 2e pagina in de top 3 he…..? En nee hoor ook daar niet… Je zoekt verder en met elke pagina die je opent en waarbij je niet te vinden bent word je wanhopiger.

Natuurlijk is het je wel bekend dat op de 1e pagina komen steeds moeilijker word. Immers er komen steeds meer sites en webshops bij en er is maar 1 top 3 en 1 eerste pagina.Omdat de zoekmachines ook steeds nieuwe technieken gebruiken is het lastig om te weten wat er nu goed en fout is. De basis voor een hoge ranking is natuurlijk wel dat je site er goed bij staat.Dat betekent niet alleen design maar ook opmaak van je teksten, interne linken, schema’s, url opbouw en zo kunnen we wel doorgaan.Daarnaast is het altijd een combinatie van veel zaken, heb je Social Media, maak je netjes regelmatig blogs? Zorg je dat alle pagina’s bestaan en geen 404 redirect hebben.

Kortom teveel om simpel even bij te houden, daar hebben wij een oplossing voor.Wij gaan voor jou je hele site doorlichten, we kijken naar de opbouw, dooie linken, blogs, urls, schema’s, server response en nog veel meer.Hieruit ontstaan een rapportage, waar inzichtelijk gemaakt word wat er fout gaan en of mist.Hierna kan je punt voor punt dit oppakken en oplossen.Mocht je dit niet willen of kunnen dan kunnen wij dit natuurlijk ook oppakken.

 

 

Kosten van de rapportage bedragen normaal

Prijskaartjespictogram met een zwart kruis dat de normale rapportagekosten aangeeft
€ 249,00

Speciale aanbieding

Speciale aanbieding prijskaartje icoon
€ 129,00

Werkzaamheden die uit de rapportage naar voren komen moeten per site bekeken worden.Hiervoor kan een aparte offerte worden opgevraagd.

Mocht je hulp nodig hebben bij het opzetten van Google shopping, Google Ads, Bing shopping, Blog teksten of Social media marketing. Ons team staat voor je klaar.