Natuurlijk is het je wel bekend dat op de 1e pagina komen steeds moeilijker word. Immers er komen steeds meer sites en webshops bij en er is maar 1 top 3 en 1 eerste pagina.Omdat de zoekmachines ook steeds nieuwe technieken gebruiken is het lastig om te weten wat er nu goed en fout is. De basis voor een hoge ranking is natuurlijk wel dat je site er goed bij staat.Dat betekent niet alleen design maar ook opmaak van je teksten, interne linken, schema’s, url opbouw en zo kunnen we wel doorgaan.Daarnaast is het altijd een combinatie van veel zaken, heb je Social Media, maak je netjes regelmatig blogs? Zorg je dat alle pagina’s bestaan en geen 404 redirect hebben.

Kortom teveel om simpel even bij te houden, daar hebben wij een oplossing voor.Wij gaan voor jou je hele site doorlichten, we kijken naar de opbouw, dooie linken, blogs, urls, schema’s, server response en nog veel meer.Hieruit ontstaan een rapportage, waar inzichtelijk gemaakt word wat er fout gaan en of mist.Hierna kan je punt voor punt dit oppakken en oplossen.Mocht je dit niet willen of kunnen dan kunnen wij dit natuurlijk ook oppakken.

 

 

Kosten van de rapportage bedragen normaal

Speciale aanbieding

Werkzaamheden die uit de rapportage naar voren komen moeten per site bekeken worden.Hiervoor kan een aparte offerte worden opgevraagd.

Mocht je hulp nodig hebben bij het opzetten van Google shopping, Google Ads, Bing shopping, Blog teksten of Social media marketing. Ons team staat voor je klaar.