Bieden het nieuwste van het nieuwste aan in

Jevy Web Development

Waarom jij ook van Progressive Web Applications gebruik wilt maken

Wat zijn dat: PWA’s?

Progressive Web Apps zijn de toekomst van webontwikkeling. Deze PWA’s gebruiken algemene webtechnologieën, waaronder HTML, CSS en JavaScript. Die zijn met alle browsers compatibel. Het biedt zo in principe alle functies die vergelijkbaar zijn met wat een enkele native mobiele applicatie doet. Het kan zelfs nog meer dan dat, zoals het aanbieden van pushmeldingen en nog veel meer.

 

Deze web apps werken heel anders dan de gewone niet-progressieve webapplicaties. Ze zijn namelijk:

 

  • Responsief. Want deze apps zijn voor alle soorten apparaten geschikt en kunnen van een geweldige gebruikersinterface gebruik maken. Een PWA voegt tijdens het opstarten van de applicatie ook een startscherm toe. Op deze wijze voelt het meer als een native app aan.
  • Betrouwbaar. Volgens Google wordt meer dan de helft van de mobiele websites verlaten als een webpagina meer dan 3 seconden nodig heeft om te laden. Deze PWA’s kunnen zelfs openen wanneer er geen WiFi is en kan bovendien met een langzaam mobiel netwerk werken.
 • Snel: PWA’s bieden een zeer soepele navigatie en verbetert ook de webpagina overgangen

 

Waarom ook voor PWA’s kiezen

PWAs offer a unique solution to the many problems businesses, consumers and developers face with omnichannel e-commerce. With the correct PWAs, websites can present both products and information. All this in a consistent, attractive and fast format that is superior to both the websites and applications.

They work as an application, but can also be used on mobile websites. As a result, it is not necessary to download an application from an app store. Something that saves users both time and space on their mobile phone.

There are many well-known companies that use PWAs. For example, Twitter uses PWA technology for its Twitter Lite platform. Other reputable users include: BMW, Instagram, Pinterest, Starbucks, and Uber.

Redenen om een Magento webwinkel met een PWA te hebben

Er zijn tal van redenen die elke webwinkelier ervan kunnen overtuigen om een webshop met een Magento PWA te hebben. We noemen er hier een paar:

 

 • Het werkt offline, dus vereist geen internet. Magento PWA sites kunnen geheel in de offline stand werken. Je kunt zo allerlei tickets boeken, reserveringen doen of voor items shoppen. Al deze processen staan in de standby modus totdat de PWA weer online is.
 • Het zorgt voor razendsnel browsen. De Magento PWA laadt snel en biedt een snelle UI bruikbaarheid. Dit gebeurt met name dankzij PWA precaches. Een klant profiteert hiervan als deze de volgende keer weer jouw website bezoekt.
 • Het vereist niet het downloaden van een app. Met Magento PWA hoef je geen applicatie meer van een externe bron te downloaden. Dit betekent dat je de kostbare tijd van jouw klant bespaart.
 • Het verzorgt push notificaties. De pushmeldingen van de Magento PWA verbetert de betrokkenheid van je gebruikers en houdt jouw shop activiteiten levend. Het motiveert de gebruiker bovendien om naar je winkel te gaan, door hen van geweldige acties of trending producten op de hoogte te stellen.
 • Het werkt efficiënt voor je bestaande SEO. Het verandert immers de URL van jouw webwinkel niet. Dit betekent dat jouw website gewoon op de vertrouwde manier geïndexeerd kan worden. Zo zal deze Magento PWA een hogere ranking voor al jouw webpagina’s bevorderen.
 • Het is kosten efficient. Dit omdat het op alle besturingssystemen werkt, zoals Android en iOS. Dit betekent dat je niet verschillende apps voor meerdere platforms hoeft te bouwen. Magento biedt met deze goed gedefinieerde PWA architectuur bovendien een oplossing die niet veel tijd en inspanningen van de ontwikkelaars ervan kost.

 

Er zijn niet veel bedrijven in Nederland die een zeer hoge kwaliteit Magento PWA ontwikkeling aan kunnen reiken. Maar onder de top aanbieders in ons land onderscheidt MageRepair zich zeker als de meest prestigieuze. Wens je graag nog wat meer vrijblijvende informatie, neem dan zeker contact met ons op.