Bouw jouw merk met

Eigen PSD naar HTML diensten

We gebruiken de meest recente versies van HTML/XHTML/CSS Codeer talen om jouw Photoshop ontwerp in een 100% gebruiksvriendelijke website te zetten.

PSD- en HTML-logo: krachtig ontwerp en code-integratie"

Krijg het volledige assortiment aan

De beste PSD naar HTML diensten

Jevy heeft een team van professionele ontwikkelaars die al sinds het ontstaan van ons bedrijf bezig zijn geweest met het omzetten van PSD naar HTML. Wij zijn een webdesign bedrijf die zijn klanten wereldwijd helpt met 100% toewijding.

Ieder project en of de klant nu een groot bedrijf is of 1 persoon, wij discrimineren niet in grootte en leveren iedere klant dezelfde hoge kwaliteit diensten.

Chrome-browserpictogram
Browser Compatibiliteit
Forward Slash-pictogram tussen hoekhaken
Semantische opmaak
Afbeeldingspictogram
Afbeelding optimalizatie
WordPress-pictogram
Makkelijke CMS integratie

Waarom

PSD naar HTML

PSD naar HTML overzetten is een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces. Het maakt de website sneller, error vrij, dynamisch en zorgt voor goede prestaties. Onze webdesigners bij Jevy Web Development, hebben in het overzetten al jaren ervaring en zijn kunnen goede oplossingen leveren die feilloos werken. We zorgen dat je tevreden zult zijn met de hoge standaarden die wij aanhouden voor onze diensten en communicatie. onze experts hebben het talent om alle verschillende eisen die een klant kan hebben met goede kwaliteit af te leveren.

Wij hebben onze ervaring opgebouwd met meerdere ontwerp projecten te doen in verschillende industrieën en zijn er nu zeker van dat wij een dienst kunnen leveren waarmee jij als klant meer dan tevreden zal zijn. Onze duidelijke en open communicatie zorgt er dan ook voor dat er aan jouw kant duidelijkheid is en dat we jou kunnen begeleiden naar waar je naartoe wilt.

Afbeelding die de conversie van PSD naar HTML door ontwikkelaars toont

Waarom zou je Jevy inhuren om jouw ontwerp te coderen?

Krijg daarbij het beste team om jouw PSD dat KWALITEIT werk levered in record tijd en met de hoogste standaarden in deze industrie.

Klokpictogram - vertegenwoordigt het verstrijken van de tijd en tijdgerelateerde functionaliteiten
Snelste levering

Grote bedrijven huren ons in om hun PSD over te zetten naar XHTML  in de snelste tijd mogelijk. Wij staan bekend voor het behalen van deadlines.

Gebruikersprofielpictogram - vertegenwoordigt de persoonlijke informatie en accountinstellingen van een gebruiker
Gekwalificeerd team

Onze ontwerpers & ontwikkelaars zijn gemeesterd in HTML en werken met de nieuwste technologie op dagelijkse basis.

Gloeilamppictogram - staat voor innovatie en creatieve ideeën
Uitgebreide PSD naar XHTML ervaringen

Onze ontwerpers & ontwikkelaars hebben jaren ervaring in de industrie en hebben voor meerdere grote bedrijven kwaliteit producten geleverd.

Klantenservice executive icoon met een microfoon - staat voor professionele assistentie en ondersteuning
3 maanden gratis support

Het Jevy team is voor 3 maanden lang na levering nog beschikbaar al loop je tegen een probleem of een hapering tegen. Wij zijn maar een telefoontje weg om je te hulp te schieten.

Krijg gratis advies van onze specialisten op jouw volgende project.

Dit zorgt dat wij beter weten wat de benodigdheden zijn van jouw website of web development project.