Bouw jouw merk met

We gebruiken de meest recente versies van HTML/XHTML/CSS Codeer talen om jouw Photoshop ontwerp in een 100% gebruiksvriendelijke website te zetten.

PSD naar HTML logo: krachtig ontwerp en code-integratie"

Krijg het volledige assortiment aan

Chrome-browserpictogram
Forward Slash-pictogram tussen hoekhaken
Afbeeldingspictogram
WordPress-pictogram

Waarom

PSD naar HTML

PSD naar HTML overzetten is een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces. Het maakt de website sneller, error vrij, dynamisch en zorgt voor goede prestaties. Onze webdesigners bij Jevy Web Development, hebben in het overzetten al jaren ervaring en zijn kunnen goede oplossingen leveren die feilloos werken. We zorgen dat je tevreden zult zijn met de hoge standaarden die wij aanhouden voor onze diensten en communicatie. onze experts hebben het talent om alle verschillende eisen die een klant kan hebben met goede kwaliteit af te leveren.

Wij hebben onze ervaring opgebouwd met meerdere ontwerp projecten te doen in verschillende industrieën en zijn er nu zeker van dat wij een dienst kunnen leveren waarmee jij als klant meer dan tevreden zal zijn. Onze duidelijke en open communicatie zorgt er dan ook voor dat er aan jouw kant duidelijkheid is en dat we jou kunnen begeleiden naar waar je naartoe wilt.

Met een schat aan ervaring in uiteenlopende ontwerpprojecten in verschillende industrieën, zijn we vol vertrouwen dat we een dienst kunnen bieden waar jij als klant meer dan tevreden over zult zijn. Onze transparante en open communicatie zorgt ervoor dat jij altijd goed op de hoogte bent en we begeleiden je graag naar je beoogde doelen.

Als je nog meer informatie wilt of specifieke vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen met jou aan jouw project te werken en een verbluffend resultaat te behalen!

Afbeelding die de conversie van PSD naar HTML door ontwikkelaars toont

Waarom zou je Jevy inhuren om jouw ontwerp te coderen?

Krijg daarbij het beste team om jouw PSD dat KWALITEIT werk levered in record tijd en met de hoogste standaarden in deze industrie.

Grote bedrijven huren ons in om hun PSD over te zetten naar XHTML  in de snelste tijd mogelijk. Wij staan bekend voor het behalen van deadlines.

Onze ontwerpers & ontwikkelaars zijn gemeesterd in HTML en werken met de nieuwste technologie op dagelijkse basis.

Onze ontwerpers & ontwikkelaars hebben jaren ervaring in de industrie en hebben voor meerdere grote bedrijven kwaliteit producten geleverd.

Het Jevy team is voor 3 maanden lang na levering nog beschikbaar al loop je tegen een probleem of een hapering tegen. Wij zijn maar een telefoontje weg om je te hulp te schieten.