Professioneel logo nodig?

Een logo is belangrijk, omdat de klanten jouw logo herinneren en je associëren met je logo. Het is een eye catcher in de markt tussen andere bedrijven en om je bedrijf te promoten.

Logo ontwerp studio met een getalenteerde ontwerper en 'Kafe Beauty' tekst op een levendige Photoshop-interface met kleuren en penselen eromheen

Neem een Logo dat Laat zien wie jou bedrijf is

Logo Ontwerp

De stappen die wij volgen

Eerst nemen wij contact met jou op om aan jou te vragen wat jouw wensen en eisen zijn voor jouw bedrijfslogo, daarbij vragen we ook naar jouw bedrijf en wat het precies inhoud. Zo kunnen wij een logo ontwikkelen die het best bij jou en jouw bedrijf past.

 

We gaan uitgebreid onderzoek doen naar de markt waar jouw bedrijf opgericht is, zo hebben we uitgebreide kennis over de markt, klantenbasis en concurrenten. Zodat wij een logo kunnen ontwikkelen die jouw bedrijf apart zet in de markt.

 

Wij komen samen met ons team en werken onze ideeën uit in schetsen, onze designers maken initieel 2-3 schetsen die wij aan onze klant voorleggen. Wanneer de klant akkoord gaat met een schets gaan we de schets digitaal uitwerken.