Bieden het nieuwste van het nieuwste aan in

Een website tester die een website test op een macbook

Jevy: Expert Website Tester for Evaluating Websites and E-commerce Web Shops

Websites en e-commerce webwinkels zijn verreweg het meest succesvolle middel als het gaat om online zakendoen en digitale marketing. Deze websites helpen niet alleen om je doelgroep te bereiken, maar ze bouwen ook een merkimago en een loyale klantenkring op, en genereren natuurlijk meer verkopen! Wanneer een klant op jouw website of webwinkel terechtkomt, zijn er verschillende factoren die kunnen bijdragen aan meer verkopen. Zoals eenvoudige navigatie, veilige betaalmethoden, een prettige gebruikerservaring en nog veel meer. Het inzetten van een ervaren website tester kan de effectiviteit van jouw online platform verder vergroten door eventuele bruikbaarheids- of functionaliteitsproblemen te identificeren en aan te pakken. Dit zorgt ervoor dat jouw website of webwinkel geoptimaliseerd is voor maximale klantbetrokkenheid en conversieratio's.

Het identificeren van onderliggende problemen

Wij van Jevy kunnen er niet alleen voor zorgen dat wij een perfecte e-commerce website of webshop voor je bouwen. Maar zorgen er ook voor dat jouw website alles heeft wat bezoekers nodig hebben voor een vlotte en probleemloze online (winkel-) ervaring. Onze unieke diensten voor het testen van e-commerce websites bevatten een exclusieve reeks van tests die helpen bij het identificeren van de onderliggende problemen van jouw huidige e-commerce website. Ons zeer ervaren team van experts voert dan verschillende controles op deze website uit door verschillende e-commerce test oplossingen te gebruiken. Om er zo voor te zorgen dat er geen bugs, vertragingen en disfunctionele elementen op jouw website aanwezig zijn. Daarnaast wordt gekeken of belangrijke zaken ook echt werken. Alles wordt netjes in een rapport aangeboden en voorzien van screenshots verduidelijkt.

We checken het allemaal!

Ons team richt zich in dit geval op elk aspect dat helpt om deze gehele web- en winkelervaring zo naadloos en soepel mogelijk voor de (potentiële) klanten te laten verlopen. Van het controleren van de paginaweergave en responsiviteit tot gegevensbeveiliging en inhoudsanalyse. We checken het allemaal!
Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Een verbeterde gebruikerservaring en snelle laadtijd

Ons team van experts voert diverse tests uit om er achter te komen of jouw website sneller kan laden en dus een verbeterde gebruikerservaring biedt. We besteden daarbij extra aandacht aan het identificeren van laadtijd problemen.

Een beter rendement op je investering en verhoogde gebruikersbetrokkenheid

Een snel ladende e-commerce website werkt tien keer beter dan trage of omslachtige websites. Het helpt jou immers de aandacht van je klanten vast te houden. Wat op haar beurt jouw omzet en rendement op je investering verhoogt.

Voor veilige betaling gateways zorgen

Jevy richt zich ook op het bieden van veilige betalingsmethoden om zo de gegevens van jouw potentiële klanten te beschermen. En hen bovendien tegen frauduleuze activiteiten te beschermen die vaak bij onbeveiligde webformulieren voorkomen.

Het verzorgen van een gedetailleerd rapport en snelle oplossingen

Wij van Jevy zorgen er altijd voor dat we jou een volledig rapport verstrekken over alle problemen die we tijdens het testen van jouw website tegenkomen. We bieden daarnaast vanzelfsprekend een reeks van oplossingen om jouw e-commerce website te optimaliseren. We bieden ook diverse e-commerce domeintesten, e-commerce webapplicatie tests en nog veel meer aan om jouw bedrijfsgroei optimaal te versnellen en te verbeteren. Het is daarbij ook fijn om te weten dat de kosten van het testen van de functionaliteit en de laadsnelheid van jouw website bij ons slechts €100,00 excl BTW kost. Laat je daarnaast de door ons aanbevolen aanpassingen doen dan rekenen wij geen kosten dus is het Gratis!

Voor een indrukwekkende online (winkel-) ervaring

Dus als jij graag wilt dat jouw klanten van een aangename (shopping) ervaring op jouw e-commerce website genieten. Om hier een indrukwekkende online ervaring aan over te houden. Neem dan zeker vandaag nog contact met ons op om van onze vakkundige e-commerce website testdiensten gebruik te maken!