Jevy Web Development

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO), omdat zoekmachines zoals Google de populariteit van een website bepalen op basis van de hoeveelheid en kwaliteit van de inkomende links. Hoe meer inkomende links een website heeft van relevante en gezaghebbende websites, hoe hoger deze zal verschijnen in de zoekresultaten.

Er zijn echter veel manieren waarop inkomende links kunnen worden verkregen, en niet alle methoden zijn even effectief of ethisch verantwoord. Professionele linkbuilding richt zich op het verkrijgen van inkomende links door middel van een aantal specifieke technieken, waaronder:

Contentmarketing: Dit houdt in dat hoogwaardige inhoud wordt gecreëerd die zo interessant is voor andere websites dat ze ervoor kiezen om naar de inhoud te linken. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van blogberichten, infographics, video’s, enzovoort zijn.

Gastbloggen: Een blogbericht wordt geschreven voor een andere website in ruil voor een link naar uw eigen website.

Linkbuilding voor kapotte links: Dit zoekt naar websites die een link hebben naar een niet-bestaande pagina en biedt aan om deze te vervangen door een link naar uw eigen website.

Vermeldingen in directories en linkpagina’s: De eigen website wordt toegevoegd aan relevante directories en linkpagina’s.

Linkruil: Er wordt overeengekomen elkaars website te linken.

Al deze technieken vereisen een professionele aanpak. Het verkrijgen van links via linkruil of door te betalen voor links kan bijvoorbeeld als onethisch worden beschouwd en zelfs worden gestraft door zoekmachines zoals Google. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een professional die weet hoe inkomende links op ethische wijze kunnen worden verkregen.

Een professionele linkbuilder zal ook rekening houden met de kwaliteit van de inkomende links. Zoekmachines zoals Google waarderen links van relevante en gezaghebbende websites meer dan links van onbetrouwbare of irrelevante websites. Een professionele linkbuilder zal daarom altijd op zoek gaan naar relevante en gezaghebbende websites waarvan de inkomende link waarde zal toevoegen aan hun eigen website.

Het verkrijgen van inkomende links is een langdurig proces en vereist geduld en doorzettingsvermogen. Een professionele linkbuilder zal regelmatig de voortgang monitoren en rapporteren.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.

Leave A Comment