Jevy Web Development

WordPress is zonder twijfel indrukwekkend. Maar waar het echt in uitblinkt, is als contentmanagementsysteem. Voor alle websites waar het verder gaat dan alleen blogposts, kan de juiste WordPress-configuratie echter ontbreken.

Maar er is echt geen reden om nu van ‘site builder’ te veranderen. Want met de beste en essentiële WordPress-plugins voor bedrijfswebsites kun je nog steeds een volwaardige zakelijke website creëren. Die al je (potentiële) klanten precies bedient zoals jij dat wilt. Hieronder zetten we de belangrijkste op een rij.

WooCommerce

Wil je je producten of diensten op je website verkopen? Dan is daar WooCommerce voor. Het is immers de toonaangevende e-commerce plugin voor WordPress. En verandert je WordPress-blog meteen in een volledig functionele online winkel!

WPForms

Dit is een van de gemakkelijkste manieren om aangepaste, flexibele formulieren voor een WordPress-website te maken. Gebruik eenvoudig WPForms om alle gebruikersinformatie vast te leggen die je nodig hebt. Van het verkrijgen van contactgegevens tot diepgaande enquêtes.

All-in-One SEO

All in One SEO, ook wel bekend als AIOSEO, is een populaire WordPress-plugin voor het beheren van uitgebreide on-site SEO. Plus het doorvoeren van SEO-optimalisaties om je website hoog te laten scoren in de zoekresultaten.

Yoast SEO

Yoast SEO is nog een extreem populaire en essentiële WordPress SEO-plugin. Het maakt het gemakkelijk om al je webpagina’s en berichten te optimaliseren om hoger te scoren in zoekmachines.

Elementor

Deze toonaangevende paginabouwer voor het WordPress CMS stelt je in staat om eenvoudig verschillende pagina-elementen te plaatsen met slepen en neerzetten via een WYSIWYG-gebruikersinterface. Op deze manier is het bouwen van je ideale website net zo eenvoudig als klikken en slepen van de gewenste elementen naar het gewenste gebied op de webpagina. Geen code nodig!

Akismet Spam Protection

Dit is de meest populaire anti-spam plugin voor WordPress. Het gebruik van deze essentiële WordPress-plugin is super eenvoudig. Installeer en activeer het en Akismet doet de rest van het werk automatisch.

Monarch

De Monarch-plugin van ElegantThemes is een van de beste plugins voor het delen van sociale media. Het gebruikt knoppen die je strategisch op je webpagina’s kunt plaatsen. Om gebruikers aan te moedigen snel op je inhoud te klikken en deze te delen op hun socialemediakanalen.

WP Rocket

WP Rocket is een premium en essentiële WordPress-plugin voor website-optimalisatie. Na activering voert deze plugin onmiddellijk verschillende methoden uit om de laadsnelheid van je webpagina’s aanzienlijk te versnellen.

MonsterInsights

Het kennen van je doelgroep is essentieel als je je bedrijf wilt laten groeien. Omdat je op basis van het gebruikersgedrag op je website je marketingstrategie kunt aanpassen om betrokkenheid en conversies te verbeteren. MonsterInsights geeft je waardevolle gegevens over al het verkeer op je site en je publiek.

UpdraftPlus

Het vinden van een kwalitatieve oplossing voor de juiste back-ups is een van de belangrijkste vereisten voor website-eigenaren. UpdraftPlus is ‘s werelds toonaangevende WordPress-essentiële back-upplugin. Het biedt zowel een geplande als een geautomatiseerde back-upoplossing. Dit met een breed scala aan opslagopties, waaronder Dropbox, e-mail en Google Drive.

Verbeter je bedrijfswebsite met de juiste WordPress-plugins. Het is namelijk bijna onmogelijk om een goed functionerende WordPress-website te beheren zonder plugins toe te voegen. Al deze essentiële WordPress-plugins verbeteren ook aanzienlijk de gebruikerservaring. Wat leidt tot meer betrokkenheid en betere kansen om een nog breder publiek te bereiken.

Leave A Comment